Har du hört talas om Ytterjärna Hotell? Vi finns i hjärtat av Ytterjärna, 40 minuter från både Stockholm och Skavsta, med den ljuvliga Trädgårdsparken mellan oss och Järnafjärden. Vårt hotell är helt ekologiskt; allt från inredning, färgsättning, arkitektur, mat och vin andas ett kvalitetstänkande med omsorg om människa och miljö, skapat ur en medveten estetik som ger möjlighet för själen att andas. Vi tonar ner utomhusbelysningen om natten så att månen och stjärnorna verkligen kan upplevas. Självklart gör vi vårt allra bästa att tillgodose era individuella kostbehov. Här kan ni konferera, träna, meditera, vandra, tänka eller bara vara.  Skriv färdigt ditt manus, bli klar med uppsatsen och tanka inspiration för livet därhemma!

Efter en natt i våra sköna sängar mellan ekologiska lakan finns det mycket att upptäcka på egen hand i omgivningarna för den som vill se mer av Ytterjärna: Det magnifika Kulturhuset, Trädgårdsparken, Nibble Handelsträdgård och Robygge, Rosengården, äventyrslekplatsen, Skyspace, smådjuren på Nibble gård eller Saltå med café, kvarn och mejeri.

Är ni en grupp så kan vi ordna studiebesök på Vidarkliniken, en arkitektur- och konstvandring eller en meditations-, yoga- eller eurytmilektion. Kanske vill ni lära er baka surdeg på Saltå Kvarn eller laga mat med Johan på Matbygget?

Det finns många möjligheter! Tveka inte att fråga oss!

Vill ni pricka in en vistelse på hotellet i samband med någon föreställning i Kulturhuset? Se programmet på www.kulturhuset.nu! Vi kan erbjuda Kulturpaket med rabatt på entrén till föreställningen.

BONNY NAMNTECKNING3

Bonny Weaver Laurén
VD, Kulturforum

Aktuellt

Konferenspaket, Kulturpaket, Övernattningar,
Varmt välkomna till en plats som omger sig av inspiration för alla sinnen.

Läs mer >>>

Paket / Erbjudanden

Än finns det kulturpaket för vårens kulturella program på Kulturhuset.
Så som I Järna- en kurshelg där hotellet ger 30 % på boendet till er kursdeltagare.

Läs mer >>>

Våra rum

Vårt ekologiska boutiquehotell har 34 rum i 4 olika kategorier och 4 underbara färger att välja ibland. Vi ser gärna att du som gäst uttrycker en önskan om i vilken färg du skulle må bäst i under din övernattning.

Läs mer >>>

Konferens

Wegnerrummet med öppen spis eller den pampiga teaterlokalen med plats för nästan femhundra personer?
Här blir alltid er konferens personlig och unik.

Läs mer >>>

Mat

Restaurang Matbygget serverar ekologisk biodynamiskt odlat mat i samarbete med lokala bondgårdar. Vår utsökta frukostbuffé serveras på Järna Kafé i Kulturhuset.

Läs mer >>>

Natur

Ta en stilla promenad ned till vattnet i den vackra Trädgårdsparken eller vandra längst Ekoleden genomskogar och biodynamiska jordbruk.

Läs mer >>>

Uppleva

Upplev magin i Skyspace, få en guidad rundtur eller hyr en cykel och upptäck Ytterjärna på egen hand.

Läs mer >>>

Visningar

Nyfiken på att höra bakgrunden till Ytterjärnas många initiativ och inspiration? Boka en visning hos oss.
Under 1,5 timme får ni höra om Kulturhuset, Trädgården, Inspiratören Arne Klingborg och om Antroposofi.

Läs mer >>>

Kultur

I det magnifika Kulturhuset finns en konsertsal med 500 platser. Här kan du uppleva teater, opera, musik, dans och cirkus med världsartister.

Läs mer >>>