OM OSS…

Vi finns i hjärtat av Ytterjärna, 40 minuter från både Stockholm och Skavsta, med den ljuvliga Trädgårdsparken mellan oss och Järnafjärden.
Vårt hotell är helt ekologiskt; allt från inredning, färgsättning, arkitektur, mat och vin andas ett kvalitetstänkande med omsorg om människa och miljö, skapat ur en medveten estetik som ger möjlighet för själen att andas.
Vi tonar ner utomhusbelysningen om natten så att månen och stjärnorna verkligen kan upplevas.
Självklart gör vi vårt allra bästa att tillgodose era individuella kostbehov.
Här kan ni konferera, träna, meditera, vandra, tänka eller bara vara.
Skriv färdigt ditt manus, bli klar med uppsatsen och tanka inspiration för livet därhemma!

Efter en natt i våra sköna sängar mellan ekologiska lakan finns det mycket att upptäcka på egen hand i omgivningarna för den som vill se mer av Ytterjärna:
Det magnifika Kulturhuset, Trädgårdsparken, butiken i Robygge, Rosengården, äventyrslekplatsen, Skyspace, smådjuren på Nibble gård eller Saltå med café och kvarn.

Är ni en grupp så kan vi ordna studiebesök på platsen, en arkitektur- och konstvandring eller en meditations-, yoga- eller eurytmilektion.

Det finns många möjligheter! Tveka inte att fråga oss!

Vill ni pricka in en vistelse på hotellet i samband med någon föreställning i Kulturhuset? Se programmet på www.kulturhuset.nu! Vi erbjuder Kulturpaket med rabatt på entrén till föreställningen.

 

NYHETER HÖSTEN 2020

Kulturbygge i Ytterjärna med restaurang, café, hotell, konferens, kulturprogram och andra publika aktiviteter har påverkats kraftigt av de restriktioner som föranletts av Covid 19. De intäkter som krävs för att upprätthålla verksamheten på nuvarande nivå har därför uteblivit och förändringar är nu nödvändiga.

Steneken Holding, där verksamheterna ingår, ser nu över omfattningen av engagemanget i Kulturbygge och däribland Ytterjärna hotell & konferens .  Vissa verksamheter kommer inte längre kunna drivas i egen regi däribland vår och måste avvecklas, vilket tyvärr också kan komma att beröra ett antal anställda.Vi kommer att ta emot vår sista hotellbokning per den 22 november 2020.

Vi tackar all våra gäster genom åren.

POLICY 0M UPPGIFTER VID BOKNING HOS 0SS

Ditt besök och upplevelse av oss och platsen är viktig för oss och vi vill att du som gäst hos oss skall känna dig trygg i alla avseende däribland i vår hantering kring din bokning.
Vi vill därför förtydliga varför och hur vi hanterar information som du lämnar till oss vid bokning.

Vi sparar din boknings information med två syften: Den är som säkerhet och bevis för att du som kund har bokat hos oss samt att kunna erbjuda dig den bästa kundupplevelsen vid återkommande besök. Samt för oss som garanti för betalning av din bokning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss efter ditt besök för att få tillhanda den information vi sparat under ditt namn samt avsäga dig att vi sparar din information.

Vi sparar: ditt namn, adress, telefonnummer samt mailadress.

 

AVBOKNINGSREGLER

Hotellrum: Vid hotellbokning debiteras full avgift för logi som avbokas senare än kl. 16.00 dag före ankomst.

Konferenser: Beställaren kan utan kostnad  avbeställa arrangemanget intill 4 veckor före beställd tid.
Därefter debiteras 50% av det avtalade priset från till 7 dagar innan. Senare än 7 dagar debiteras hela summan.
Senast 7 dagar före ankomst skall beställaren även lämnat definitivt antal deltagare, specialkost, och önskemål om eventuell rumsfördelning.
Vid dagkonferens gäller 10% avbokning av deltagarantalet till och med ankomstdagen.
För eventuell extraordinär städning debiteras 250kr per rum.
Beställaren är ansvarig för samtliga enligt beställningen uppkomna kostnader. Uteblir deltagare från beställd måltid medför detta inte rätt till nedsättning av priset.

 

Betalning : Betalningsvillkor 15 dagar efter fakturering. Vi ber er observera att har ni bokat vi en extern bokningskanal är det deras bokningsregler som gäller i komplement med våra.

Aktuellt

Vi har nu stängt Ytterjärna hotell & Konferens.
Vi tackar alla våra gäster som har besökt oss under dessa år.

Läs mer >>>

Paket / Erbjudanden

Vi erbjuder inga paket just nu.

Läs mer >>>

Våra rum

Vårt ekologiska hotell har 34 rum i fyra underbara färger att välja ibland. Biodynamisk och närodlad frukost, lantligt lugn och gym.

Läs mer >>>

Konferens

Wegnerrummet med öppen spis eller konferens i den pampiga teaterlokalen med plats för femhundra personer?
Här blir alltid er konferens personlig och unik.

Läs mer >>>

Mat

Resturang Kulturbygge har öppet sitt cafe tom den 28/11.

Läs mer >>>

Natur

Ta en stilla promenad ned till vattnet i den vackra Trädgårdsparken eller vandra längst Ekoleden genom skogar och biodynamiska jordbruk.

Läs mer >>>

Uppleva

Upplev magin i Skyspace, få en guidad rundtur eller hyr en cykel och upptäck Ytterjärna på egen hand.

Läs mer >>>

Visningar

Nyfiken på att höra bakgrunden till Ytterjärnas många initiativ och inspiration? Boka en visning hos oss.
Under 1,5 timme får ni höra om Kulturhuset, Trädgården, Inspiratören Arne Klingborg och om Antroposofi.

Läs mer >>>

Kultur

I det magnifika Kulturhuset finns en konsertsal med 500 platser. Här kan du uppleva teater, opera, musik, dans och cirkus med världsartister.

Läs mer >>>