OM OSS…

Har du hört talas om Ytterjärna Hotell? Vi finns i hjärtat av Ytterjärna, 40 minuter från både Stockholm och Skavsta, med den ljuvliga Trädgårdsparken mellan oss och Järnafjärden.
Vårt hotell är helt ekologiskt; allt från inredning, färgsättning, arkitektur, mat och vin andas ett kvalitetstänkande med omsorg om människa och miljö, skapat ur en medveten estetik som ger möjlighet för själen att andas. Vi tonar ner utomhusbelysningen om natten så att månen och stjärnorna verkligen kan upplevas. Självklart gör vi vårt allra bästa att tillgodose era individuella kostbehov. Här kan ni konferera, träna, meditera, vandra, tänka eller bara vara.  Skriv färdigt ditt manus, bli klar med uppsatsen och tanka inspiration för livet därhemma!

Efter en natt i våra sköna sängar mellan ekologiska lakan finns det mycket att upptäcka på egen hand i omgivningarna för den som vill se mer av Ytterjärna: Det magnifika Kulturhuset, Trädgårdsparken, Nibble Handelsträdgård och Robygge, Rosengården, äventyrslekplatsen, Skyspace, smådjuren på Nibble gård eller Saltå med café, kvarn och mejeri.

Är ni en grupp så kan vi ordna studiebesök på platsen, en arkitektur- och konstvandring eller en meditations-, yoga- eller eurytmilektion. Kanske vill ni lära er baka surdeg på Saltå Kvarn eller laga mat med kockarna  på Järna Kafé & Matbygget?

Det finns många möjligheter! Tveka inte att fråga oss!

Vill ni pricka in en vistelse på hotellet i samband med någon föreställning i Kulturhuset? Se programmet på www.kulturhuset.nu! Vi erbjuder Kulturpaket med rabatt på entrén till föreställningen.

POLICY 0M UPPGIFTER VID BOKNING HOS 0SS

Den 25 maj inträder den nya lagen GDPR ( General data protection regulation ) den nya lagen om förordning gällande hantering av personuppgifter i kraft.

Ditt besök och upplevelse av oss och platsen är viktig för oss och vi vill att du som gäst hos oss skall känna dig trygg i alla avseende däribland i vår hantering kring din bokning.
Vi vill därför förtydliga varför och hur vi hanterar information som du lämnar till oss vid bokning.

Vi sparar din boknings information med två syften: Den är som säkerhet och bevis för att du som kund har bokat hos oss samt att kunna erbjuda dig den bästa kundupplevelsen vid återkommande besök. Samt för oss som garanti för betalning av din bokning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss efter ditt besök för att få tillhanda den information vi sparat under ditt namn samt avsäga dig att vi sparar din information.

Vi sparar: ditt namn, adress, telefonnummer samt mailadress.

AVBOKNINGSREGLER

Vid hotellbokning debiteras full avgift för logi som avbokas senare än kl. 16.00 dag före ankomst. Vi tillämpar SHR:s avbokningsregler. Betalningsvillkor 15 dagar efter fakturering. Vi ber er observera att har ni bokat vi en extern bokningskanal är det deras bokningsregler som gäller i komplement med våra.

Ändring av antal mat och dryck kan göras fram till en vecka före arrangemangets första dag. Ej avbokad mat och dryck debiteras med 50%.Konferensbokningar: vid avbeställning senare än fyra veckor före arrangemangets första dag debiteras 10% av värdet på beställningen.

Aktuellt

Hela trakten bubblar av julmarknader och adventsmys. På hemsidan www.ytterjarna.se kan du se när och var nästa evenemang sker i området

Läs mer >>>

Paket / Erbjudanden

Avsluta kulturåret med Kulturpaket:
8/12 Eric Ericssons kammarkör
21/12 Stjärnenätter med Sofia Karlsson & Martin Hederos

Läs mer >>>

Våra rum

Vårt ekologiska hotell har 34 rum i fyra underbara färger att välja ibland. Biodynamisk och närodlad frukost, möjlighet till morgon yoga, lantligt lugn och gym.

Läs mer >>>

Konferens

Wegnerrummet med öppen spis eller konferens i den pampiga teaterlokalen med plats för femhundra personer?
Här blir alltid er konferens personlig och unik.

Läs mer >>>

Mat

På Järna Kafé och Restaurang Matbygget i Kulturhuset serverar ekologisk biodynamiskt odlat mat i samarbete med lokala bondgårdar.

Läs mer >>>

Natur

Ta en stilla promenad ned till vattnet i den vackra Trädgårdsparken eller vandra längst Ekoleden genomskogar och biodynamiska jordbruk.

Läs mer >>>

Uppleva

Upplev magin i Skyspace, få en guidad rundtur eller hyr en cykel och upptäck Ytterjärna på egen hand.

Läs mer >>>

Visningar

Nyfiken på att höra bakgrunden till Ytterjärnas många initiativ och inspiration? Boka en visning hos oss.
Under 1,5 timme får ni höra om Kulturhuset, Trädgården, Inspiratören Arne Klingborg och om Antroposofi.

Läs mer >>>

Kultur

I det magnifika Kulturhuset finns en konsertsal med 500 platser. Här kan du uppleva teater, opera, musik, dans och cirkus med världsartister.

Läs mer >>>