OM OSS…

Vi finns i hjärtat av Ytterjärna, 40 minuter från både Stockholm och Skavsta, med den ljuvliga Trädgårdsparken mellan oss och Järnafjärden.
Vårt hotell är helt ekologiskt; allt från inredning, färgsättning, arkitektur, mat och vin andas ett kvalitetstänkande med omsorg om människa och miljö, skapat ur en medveten estetik som ger möjlighet för själen att andas.
Självklart gör vi vårt allra bästa att tillgodose era individuella kostbehov.
Här kan ni konferera, träna, meditera, vandra, tänka eller bara vara.
Skriv färdigt ditt manus, bli klar med uppsatsen och tanka inspiration för livet därhemma!

Efter en natt i våra sköna sängar mellan ekologiska lakan finns det mycket att upptäcka på egen hand i omgivningarna för den som vill se mer av Ytterjärna:
Det magnifika Kulturhuset, Trädgårdsparken, butiken i Robygge, Rosengården, äventyrslekplatsen, Skyspace, smådjuren på Nibble gård eller Saltå med café, butik och kvarn.

Läs mer om platsen

Vi erbjuder även olika paket för dig som vill övernatta hos oss och samtidigt uppleva Ytterjärna.
Läs mer om våra aktuella erbjudanden här!

Är ni en grupp så kan vi ordna studiebesök på platsen, en arkitektur- och konstvandring eller en meditations-, yoga- eller eurytmilektion.

Det finns många möjligheter! Tveka inte att fråga oss!

Kontaktuppgifter finner du här

Vi har elbilsladdare på plats

Hos oss kan du enkelt ladda din elbil med gratis parkering för samtliga hotellgäster. Vi erbjuder två olika typer av laddstationer med laddare från Tesla samt Mer.

Hotellrum

Vårt ekologiska designhotell har 34 rum i fyra underbara färger att välja ibland. Ekologisk och närodlad frukost, lantligt lugn och gym

Läs mer >>>

Konferens

Wegnerrummet med öppen spis eller konferens i den pampiga teaterlokalen med plats för femhundra personer?
Här blir alltid er konferens personlig och unik

Läs mer >>>

Mat

I Kulturhusets luftiga lokaler serveras närproducerad och ekologiskt odlad mat hos KulturMat Restaurang & Kafé

Läs mer >>>

Uppleva & Kultur

I det magnifika Kulturhuset finns en konsertsal med 500 platser. Här kan du uppleva teater, opera, musik, dans och cirkus med världsartister. Dessutom kan du upptäcka ljusinstallationen Skyspace av världskonstnären James Turrell, få en guidad rundtur eller hyra en cykel och upptäcka Ytterjärna på egen hand

Läs mer >>>

Natur

Ta en stilla promenad ned till vattnet i den vackra Trädgårdsparken eller vandra längst Ekoleden genom skogar och biodynamiska jordbruk.

Läs mer >>>

Vandrarhem

Vakna upp till skogens viskningar och kossornas avlägsna råmande i unika Ytterjärnas vandrarhem. Vandrarhemmet som består av ett flertal olika hus omgivna av vacker miljö är det perfekta alternativet för dig som vill bo lite billigare

Läs mer >>>
Translate »