HOTELRUM

Bo med närhet till havet, trädgårdspark och rosenträdgården, Ekoledens vandringsled, butiker och ljusinstallationen Skyspace av James Turell samt Kulturhusets alla evenemang.

De ljusa och luftiga rummen på hotellet är byggda i naturmaterial och inredda i olika färger med svenska designmöbler. Alla rum har en sittgrupp och ett eget badrum med dusch. Du väljer själv vilken färg du sover bäst i: Gula, gröna, röda eller blå rum.

Alla rum ligger 30 meter från huvudbyggnaden och har egen ingång. Frukosten består av vällagade ekologiska och biodynamiska produkter. Som gäst har du fri tillgång till hotellets lilla gym  och möjlighet till morgon yoga och ett lantligt lugn.

Vi har valt erbjuda en miljö där alla kan vara, därför har vi wifi endast i ett fåtal rum. Internet för kabel finns att tillgå i alla rum.

 

 

Aktuellt

Möte våren i Skyspace
Välkomna!

Läs mer >>>

Paket / Erbjudanden

Kombinera ett evenemang ur Kulturhusets utbud med en övernattning på vårt hotell.

Läs mer >>>

Våra rum

Vårt ekologiska boutiquehotell har 34 rum i fyra underbara färger att välja ibland. Biodynamisk och närodlad frukost, möjlighet till morgon yoga, lantligt lugn och gym.

Läs mer >>>

Konferens

Wegnerrummet med öppen spis eller konferens i den pampiga teaterlokalen med plats för femhundra personer?
Här blir alltid er konferens personlig och unik.

Läs mer >>>

Mat

På Järna Kafé och Restaurang Matbygget i Kulturhuset serverar ekologisk biodynamiskt odlat mat i samarbete med lokala bondgårdar.

Läs mer >>>

Natur

Ta en stilla promenad ned till vattnet i den vackra Trädgårdsparken eller vandra längst Ekoleden genomskogar och biodynamiska jordbruk.

Läs mer >>>

Uppleva

Upplev magin i Skyspace, få en guidad rundtur eller hyr en cykel och upptäck Ytterjärna på egen hand.

Läs mer >>>

Visningar

Nyfiken på att höra bakgrunden till Ytterjärnas många initiativ och inspiration? Boka en visning hos oss.
Under 1,5 timme får ni höra om Kulturhuset, Trädgården, Inspiratören Arne Klingborg och om Antroposofi.

Läs mer >>>

Kultur

I det magnifika Kulturhuset finns en konsertsal med 500 platser. Här kan du uppleva teater, opera, musik, dans och cirkus med världsartister.

Läs mer >>>