HOTELLRUM

Hos oss bor du med närhet till havet och med tillgång till Kulturhusets rosenträdgård och biodynamiska trådgårdspark. Ekoledens vandringsled passerar strax utanför hotellet. Som gäst hos oss har du även ljusinstallationen Skyspace inom räckhåll, liksom Kulturhusets alla evenemang. Här i Ytterjärna finns dessutom bondgårdar, butiker, restauranger och kaféer, alla väl värda ett besök under en vistelse på hotellet.

Hos oss går natur och arkitektur hand i hand: genom att kombinera färg, form och ekologisk medvetenhet skapas inspirerande miljöer. De ljusa och luftiga rummen på hotellet är inredda med svenska designmöbler och går i olika färger. Rummen ligger i en gemensam byggnad 30 meter från Kulturhuset och alla har egen ingång utifrån.

Som gäst har du fri tillgång till hotellets lilla gym.

I restaurangen serveras frukost, lunch och bakverk, allt tillagat av ekologiska och biodynamiska råvaror, utvalda efter säsong och i nära samarbete med lokala bondgårdar.

För bokning eller frågor kring rummen ring 08-554 302 00 alternativt skicka din fråga till  info@ytterjarnahotell.se

AVBOKNINGSREGLER

Vid rumsbokning debiteras full avgift för logi som avbokas senare än kl. 12.00 dag före ankomst.

PAKETERBJUDANDEN

Vi erbjuder även fina paketerbjudanden för dig som vill bo hos oss och uppleva Ytterjärna. Läs mer om dessa unika erbjudanden här!
(öppnas i en ny flik)

Hotellrum

Vårt ekologiska designhotell har 34 rum i fyra underbara färger att välja ibland. Ekologisk och närodlad frukost, lantligt lugn och gym

Läs mer >>>

Konferens

Wegnerrummet med öppen spis eller konferens i den pampiga teaterlokalen med plats för femhundra personer?
Här blir alltid er konferens personlig och unik

Läs mer >>>

Mat

I Kulturhusets luftiga lokaler serveras närproducerad och ekologiskt odlad mat hos KulturMat Restaurang & Kafé

Läs mer >>>

Uppleva & Kultur

I det magnifika Kulturhuset finns en konsertsal med 500 platser. Här kan du uppleva teater, opera, musik, dans och cirkus med världsartister. Dessutom kan du upptäcka ljusinstallationen Skyspace av världskonstnären James Turrell, få en guidad rundtur eller hyra en cykel och upptäcka Ytterjärna på egen hand

Läs mer >>>

Natur

Ta en stilla promenad ned till vattnet i den vackra Trädgårdsparken eller vandra längst Ekoleden genom skogar och biodynamiska jordbruk.

Läs mer >>>

Vandrarhem

Vakna upp till skogens viskningar och kossornas avlägsna råmande i unika Ytterjärnas vandrarhem. Vandrarhemmet som består av ett flertal olika hus omgivna av vacker miljö är det perfekta alternativet för dig som vill bo lite billigare

Läs mer >>>
Translate »