Nyhet: ”Den Lilla Bondgården” öppnar utanför Hotellet den 16 juni!

Vi är glada att meddela att den 16 juni öppnar vårt nya koncept ”Den Lilla Bondgården” precis intill Ytterjärna Hotell. Klockan 14:00 samma dag, i samband med den klassiska musikfestivalen, kommer vi att ha ett djursläpp där två kalvar och några lamm går ut på sommarbete. Detta är en unik möjlighet för både stora och små att uppleva livet på en bondgård på nära håll.

Vi kommer även att ha en namngivningscermoni för djuren den 19 juni där alla närvarande gäster får ta del i att rösta fram namn till djuren. Så börja gärna klura på några fina namn redan nu.

Som en del av detta har vi även ställt ut en klassisk Volvo BM 320 traktor från 1965, som kommer att vara en del av Den Lilla Bondgården. Detta är en del av vår satsning på att skapa ett centrum för hållbart lantbruk och matkultur här i Ytterjärna. Vi har även anlagt en boulebana som samtliga hotellgäster får använda och låna klot gratis i vårt kafé.

Vi välkomnar alla att delta i dessa spännande gratisevenemang den 16 juni samt 19 juni och att upptäcka Den Lilla Bondgården i sommar. Traktorn och djuren går att finna strax bortanför kaféets ena utomhusservering, och konceptet kommer att vara tillgängligt hela sommaren. Kom och njut av en dag fylld med glädje och nya upplevelser och passa på att bo över på hotellet!

Mata & Klappa Djuren

Under sommaren kommer vi dessutom att erbjuda alla barnfamiljer och djurintresserade möjligheten att klappa och mata djuren tillsammans med en av de bönder som ansvarar för dem. Detta kommer att ske varje dag kl. 11:00 tills dess att sommarbetet är över, och alla som vill vara med är självklart varmt välkomna, stor som liten!

Information till Allergiker

För våra hotellgäster vill vi informera om att olika djurslag enligt ovan, kommer att finnas i direkt närhet av Hotellet under sommaren. Om du har bokat rum hos oss under sommaren och är allergisk mot dessa djurarter, vänligen kontakta oss för mer information.

Varmt välkommen att upptäcka detta nya koncept i sommar!

Hotellrum

Vårt ekologiska designhotell har 34 rum i fyra underbara färger att välja ibland. Ekologisk och närodlad frukost, lantligt lugn och gym

Läs mer >>>

Konferens

Wegnerrummet med öppen spis eller konferens i den pampiga teaterlokalen med plats för femhundra personer?
Här blir alltid er konferens personlig och unik

Läs mer >>>

Mat

I Kulturhusets luftiga lokaler serveras närproducerad och ekologiskt odlad mat hos KulturMat Restaurang & Kafé

Läs mer >>>

Uppleva & Kultur

I det magnifika Kulturhuset finns en konsertsal med 500 platser. Här kan du uppleva teater, opera, musik, dans och cirkus med världsartister. Dessutom kan du upptäcka ljusinstallationen Skyspace av världskonstnären James Turrell, få en guidad rundtur eller hyra en cykel och upptäcka Ytterjärna på egen hand

Läs mer >>>

Natur

Ta en stilla promenad ned till vattnet i den vackra Trädgårdsparken eller vandra längst Ekoleden genom skogar och biodynamiska jordbruk.

Läs mer >>>

Vandrarhem

Vakna upp till skogens viskningar och kossornas avlägsna råmande i unika Ytterjärnas vandrarhem. Vandrarhemmet som består av ett flertal olika hus omgivna av vacker miljö är det perfekta alternativet för dig som vill bo lite billigare

Läs mer >>>
Translate »